Wie is Bumblebee Media?

Bumblebee Media is opgericht op 1 januari 2023 en is ontstaan uit de passie en ervaring van de oprichter in de ICT-branche. Na jarenlang te hebben gewerkt aan het bouwen en repareren van computers en het onderhouden van netwerken, werd hij door een ongeval arbeidsongeschikt verklaard. In plaats van zich te laten beperken door deze uitdaging, besloot de oprichter de stap te zetten en zijn kennis en ervaring in te zetten om anderen te helpen op het gebied van ICT.

Bumblebee Media is opgericht met het doel om mensen te helpen bij hun ICT-behoeften en hen te ondersteunen bij het oplossen van hun technische uitdagingen. Of het nu gaat om het repareren van computers, het onderhouden van netwerken of het opzetten van een nieuw systeem, Bumblebee Media is altijd bereid om te helpen en de beste oplossing te bieden voor elke situatie.

Met een achtergrond in de ICT en een passie voor het helpen van mensen, is Bumblebee Media de perfecte partner voor degenen die op zoek zijn naar deskundige en betrouwbare ondersteuning op het gebied van ICT.